6 Comments

 1. Andrijana

  Od srca primite moje iskreno saucesce .Prosto…andjeo je dobio priziv od Gospoda da mu se pridruzi tamo gde nema bola ,muka i suza .Porodico izdrzite,ja mislim da cela Srbija tuguje i place .Ubedjena sam bila da je ona pobedila sve .Na njenom licu i telu ni licja kancera nije bilo .Za mene je ovo sok jer sam bila ubedjena da je bila potpuno zdrava .Pocivaj u miru pahuljice mala, nebeske duse i srca.

 2. Sabrina

  Nebo je dobilo najljepseg andjela. Zao mi je mnogo. Ne mogu se pomiriti sa cinjenicom da je vise nema. Bila sam ubedjena da se izborila sa opakom bolescu. Uvijek je zracila pozitivnom energijom i bila nasmijana. Porodici iskreno saucesce. Budite jaki.

  ???

 3. Ami Gilli

  Moje iskreno saucesce .Kada nam odlazi neko drag, ne boli smrt, već boli sve ono što ide posle. Boli praznina koja nikada neće biti popunjena. Boli nemogućnost da još nešto uradimo za njega. Bole reči koje nismo rekli, a mogli smo. Bole suze. Bole uspomene. Bole ćutanja…
Boli to što znamo da nikada više nećemo biti zajedno, što nećemo da ga vidimo i što neće da nam se javi. Boli to što će svuda da nam fali i što će uvek biti taj neko koji nedostaje…
Kada nam odlazi neko drag, ne boli samo njegova smrt već i život koji je mogao još da traje a ugasio se. Bole pobede podjednako kao porazi, uspesi podjednako kao neuspesi i sve se, odjednom, na trenutak, poravna, postaje besmisleno, prazno.
Kada nam odlazi neko drag, odlazi i muzika koju je slušao, ljudi koje je poznavao, snovi koje je sanjao, odlaze njegove dileme, njegove tajne, njegovi strahovi. I sve boli…
Boli kada postavimo pitanje da li je sve bilo uzalud?  ???

 4. Не бој се само веруј

  Вјечна памјат! Бог да јој душу прости. Анђели нека те чувају

 5. Ivana

  ??? počivaj u miru ljepotice najlepša, sada si na lepšem mestu. Porodici želim puno snage i nade da veruju da če ponovo se sresti na nekom boljem mestu.

 6. slavica

  Nisam naprosto mogla da vjerujem da je stvarno otisla. Ali nije laz, nego surova istina. Bila sam ubjedena da je sve iza nje, da je pobjedila.

  Citam sad njen blog, gdje je napisala kako su utihnuli njeni lavovi. Diana i Sasa. Zar je moguce da je otisla k njima?

  Leti Dijana, siri svoja krila, leti i budi nam spokojna. Andjeli su sa tobom

Comments are closed.