10 Comments

 1. Natasa

  Koliko dnevno uzimas dozu i gdje se moze kupiti? Cula sam za to, moj suprug hoce da pocne uzimati pa me interesuje.

  • Dijana Milojković

   Kupujem ga u Beogradu, možeš ga naći preko sajta svejeizljecivo.com ili pozovi broj 065-50-93-069.
   Oni će ti objasniti sve o nacinu primene i doziranju.
   Pozdrav Natasa!

 2. Adrijana

  Draga Dijana!!

  Od srca ti preporučam vođene meditacije divnog gospodina Save Zekica iz Sombora!!
  Takoder ti preporučam da pogledaš i sva ostala njegova videa na YouTube gdje govori o oboljenju od karcinoma,…Ugl.meditiram nešto manje od godinu dana uz njegove vođene meditacije,.. Svjedocim velikoj promjeni svog cjelokupnog stanja organizma na bolje..nema tog biljnog pripravka iz ljekarne, kao što je izravna povezanost sa svevisnjim,gospodinom,izvorom ili kako god tko vjeruje.. A gospodin Savo svoja znanja i sposobnosti tako nesebično dijeli svima koji traže… A tražila sam i ja..I sretna sam kada taj veličanstveni dar od Boga mogu preporučiti dalje..
  Od srca ti želim ustrajnosti i VJERE!! 🙂
  Ljubim te <3

 3. Silvia

  Draga Dijana
  100% znam da Vitamin C i jos drugi vitamini (da ne nabrajam)su kljucni faktor o odrzavanju naseg imunog sistem…nas imunski sistem kompletno je preopterceno sto se tice nase izhrane i naseg brzog zivota!sve farma industrije su povezane sa poljoprivredom, medicinom pa i cak u vrhu politike gledaju da smo „zdravi“ pa ako se ipak desi da obolimo da imaju „lek“(Novartis zaradila 49,9milliardi 2015)za nase „lecenje“…. Dosta sarkasmusa, to je BANDA sto rade na tome da nas truju!!moje pitanje\predlog je…vitamin C ili bilo koji drugi vitamin sto uzima te je vrlo bitno cak i elementarno dali je cisti vitamin ili ima opet neki sastoj sto je hemiski?

 4. Voja

  Imam kontakt sa covekom iz Bg koji mnogo zna o autoimunim bolestima i mislim da bi trebalo makar da popricas sa njim…ne moze da skodi. Covek nije prevarant, ne uzima skoro nista novca a mnogo nudi. Ako treba kontakt, pisi na mail. Pozdrav

Comments are closed.