Pink.rs ISPOVEST MISICE OBOLELE OD KARCINOMA!: Ponekad GLUMIM da mi je dobro, samo da bih ostala POZITIVNA! (FOTO+VIDEO)

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Vest koju je Dijana Milojković, nekadašnja mis Srbije, saznala prošle godine, bila je veoma loša, mnogima bi drastično izmenila život, ali ne i njoj.

Hrabra Ćupričanka, koja je 2014. godine na takmičenju ”World Next Top Model” u Bejrutu, osvojila čak dve titule, Mis Evrope i Mis sporta danas vodi veliku bitku i ne planira da iz iste izađe kao gubitnik.

Manekeneka je pre više od godinu dana saznala da boluje od karcinoma, koji je nakon par meseci i da je metastazirao u limfnim žlezdama – u abdomenu i vratu. Danas se sa istim bori, mnogi bi rekli, kao da je u pitanju grip. Dijana ne dozvoljava da bilo šta naruši njenu pozitivnu energiju i trudi se da tokom ovog životnog perioda bude okružena ljudima koji je ispunjavaju ljubavlju i podrškom, i koji se bore sa njom.

Više pročitajte ovde: http://www.pink.rs/showbiz/ispovest-misice-obolele-od-karcinoma-dijana-za-pink-rs-ponekad-glumim-da-mi-je-dobro-samo-da-bih-ostala-pozitivna-fotovideo/