9 Comments

 1. Adrijana

  Ja sam izgubila tatu. Svaki dan imam u podsvjesti tu bolest. Mogu samo da kazem da ste najveci borci i heroji svi vi koji se borite protiv te male nakaze. Dijana uzor si jako velikom broju mladih a i malo mladjih. Pozz iz Slovenije ??

 2. Marina

  Ne poznajem te licno ali svaki put kada procitam bilo kakvu ohrabrujucu poruku od tebe imam potrebu da te jako zagrlim i zahvalim ti se. Mnogi smo nekog izgubili i svima nam mnogo znacis!
  Hrabra djevojko, zelim ti od sveg srca da iz svega izadjes kao pobjednik i nastavis ova svoja dobra i plemenita dijela. ♥️?

 3. Draga Dijana, želim ti od ❤️da sto pre ozdraviš i ostvariš sve svoje snove !!!! Želim ti od srca da sto pre ostaviš bolest negde daleko iza sebe. ❤️??Da ti dragi BOG pomogne da sto pre ozdraviš i svim ljudima sirom sveta … AMIN ???

 4. M.A.

  Danas je moj 365 dan borbe a ti daješ snagu da istrajem! Želim ti sve najlepše u životu i borbi ❤

 5. Dragan

  Najlepsa srpkinja svih vremena. Život je nekada tako surov. Navijamo za tebe da pobediš!

 6. Dijana veruj mi da ja ne znam kako da ti se zahvalim sto postojiš! Prolazim kroz težak period zivota i samo mi je dovoljno da udjem na tvoj profil i ja se tu odusevim, toliko osmeha, pozitivne energije, podrske…. hvala ti na svemu!!! Tvoj blog svaki put kad pročitam čini mi se da ga čitam prvi put jer toliko snažan utisak ostavi na mene! Hvala ti najdivnija devojko!
  Voli te Anita iz Becaja!

 7. Milka

  O andjele! Zelim ti od sveg ❤️ da ovu bitku dobijes, da jednog dana to postane proslost!
  Ja se borim sa tim vec 13 godina, ali se radujem svakom jutru kad pogledam moje sinove sa ovom porukom zelim da kazem samo pozitivne misli i vera u boga ?a koliko mogu da vidim ti to sve imas i vjeruj i vjerujem da ces izaci kao pobednik samo
  se pobednici racunaju.?❤️???

Comments are closed.